Programma

Start

Welkom

Het Nexus Festival start om 19:00 uur. We heten iedereen welkom, stellen onszelf even voor en beginnen met een fysieke opwarmer, zodat we die lentekriebels allemaal goed voelen!

 

De volgende onderdelen komen, in willekeurige volgorde, voorbij:

Swing mee met de liedjes van topartiesten

De artiesten van vanavond hebben speciaal voor dit festival een toepasselijk nummer uitgekozen en hun optreden op video opgenomen. We swingen met z’n allen mee op de muziek van topartiesten Maan, Burdy, René Karst, Pascal Redeker en de Dikdakkers!

Persoonlijke videoboodschap

Een aantal van jullie hebben we gevraagd om een persoonlijke videoboodschap in te spreken voor alle deelnemers van het festival. We gaan luisteren naar jullie hartekreten.

Bingo

Pak je Bingo kaarten en stiften erbij, houd je ogen en oren open en roepen maar! Wie mag als eerste een rijtje wegstrepen? Die verdient een mooie prijs.

Pauze

Op adem komen

Van 19:45 – 20:00 uur nemen we even een adempauze. Dat geeft jullie meteen de gelegenheid om een mooie (groeps)foto te maken van het feestje bij jou thuis. Hoe gekker hoe leuker! Via Whatsapp kun je die met ons delen.

Kijkje in de huiskamers

Natuurlijk gaan we ook even in verschillende huiskamers kijken of de sfeer er goed in zit. Wie heeft z’n woonkamer feestelijk versierd met de slingers en ballonnen uit het pakket?

Lente Quiz

Met de Quiz testen we of jullie klaar zijn voor de lente. Na elk filmpje volgt een vraag. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Lentekransen versieren

En wat voor mooie lentekransen zijn er al door jullie gemaakt? Daar ontvangen we graag een foto van om in beeld te brengen.

Einde

Nog één keer

Om 20:30 dansen we die lentekriebels er nog een laatste keer uit en komt er een einde aan het festival. Hier gaan we nog lang van nagenieten!